Acasă EVENIMENTE EXCLUSIV Demisie de ultimă oră în unitatea de elită a jandarmeriei Române....

EXCLUSIV Demisie de ultimă oră în unitatea de elită a jandarmeriei Române. ”Fantoma albă”, colonelul care a reprimat mitingul de la 10 august iese la pensie cu un imens scandal

0

Un jandarm și-a dat demisia din unitatea de elită a Jandarmeriei Române, Brigada Specială de Intervenție.

Este vorba de un militar de la București, care a lansat o serie de acuzații dure la adresa conducerii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, acuzând-o de „cleptocrație grețoasă născută din oportunism politic”.

Raportul a fost înregistrat în 27 ianuarie 2022. Acesta pare a fi un rechizitoriu la adresa actualului comandant al Jandarmeriei Române, generalul Alin Mastan.

”În ultima perioadă de timp, modul de conducere a Jandarmeriei Române este baza pe cleptocrație avidă, grețoasă, născută din cel mai pur oportunism politic, iar nedepretatea și inechitatea este inoculată psihic, ducând cu gândul la experimente psihologice de laborator menite să scoată în relief reziliența militară, instabilitatea, fragmentarea structurii ierarhiei valorice. Funcția socială a valorii este structurată de arivismul și ambiția egoistă a comenzii Jandarmeriei Române.

Ce spune colonelul Paraschiv în raportul de pensionare

Lipsa soluțiilor față de problemele subordonaților (aduse la cunoștință prin nenumărate rapoarte), dezinteresul total, duce la concluzia că nu sunteți interesat de rezolvarea lor și aici mă refer la:

– drepturile specialiștilor
– drepturilor cadrelor militare privind asigurarea asistenței medicale
– soluționarea unui posibil incident de securitate
– semnalările repetate privind nerespectarea cadrului legal în domeniul logistic
– demersurile de optimizare a modului de asigurare a cerințelor operaționale impuse de îndeplinirea activitățior operative
– semnalările repetate privind încălcarea reglementerărilor în domeniul resurselor umane
– dezinteresul pentru asigurarea unui nivel operațional ridicat.

În loc de epilog … apreciez la justa valoare cel mai recent gest de a trimite ofițeri de grad inferior să cerceteze pe comandantul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”.

Documentul este semnat de colonelul Paraschiv Cătălin Răzvan, care a coordonat jandarmii care au reprimat mitingul din data de 10 auugust 2018,, din Piața Victoriei din București.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.