,

Este ireal ce inepții au spus candidații PSD Cluj. Aceeași poveste rostogolită de 30 de ani și pe care nimeni nu o mai crede

Posted by

La PSD Cluj, ziua de vineri a fost una de mare sărbătoare. Partidul și-a lansat candidații la funcția de primar al municipiului Cluj Napoca și de președinte al Consiliului Județean Cluj. Este ireal ce inepții au spus candidații PSD Cluj.

Dacă ați avea tentația să credeți că PSD a scos la înaintare nume noi, doar vă înșelați amarnic. Este vorba despre doi politicieni ”expirați” din punct de vedere politic. Semn că organizația trece printr-o adevărată criză politică.

Vasile Dîncu, Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș
Vasile Dîncu, Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș

Pentru șefia Consiliului Județean Cluj, PSD Cluj merge pe mâna lui Cordoș Alexandru. Numele acestuia a figurat în nu mai puțin de cinci dosare penale ale DNA Cluj. Soția lui Cordoș, Mihaela, chiar a fost condamnată penal pentru trafic de influență.

Între timp, Mihaela a fost angajată la Agro Transilvania, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj. Tot acolo, în ultimii patru ani a fost consilier județean și Alexandru Cordoș.

Am putea spune fără să greșim că Sandu Cordoș a tăcut mult de tot. Poate că a știut el de ce tace.

Aurelia Cristea visează trenuri între Gilău și Jucu

De parcă municipiul Cluj Napoca nu ar avea probleme grave de rezolvat, Aurelia Cristea, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului, visează cu ochii deschiși.

Pentru cine nu știe cine este Aurelia Cristea, trebuie spus că aceasta face parte din marea familie a traseiștilor politici.

A fost la PSD, apoi a plecat la Pro România, alături de Remus Lăpușan, fostul președinte al PSD Cluj. Între timp, Lăpusan s-a întors în partid, iertat de ”domn profesor” Vasile Dîncu.

După acest pas, nominalizarea Aureliei a venit de la sine. Nu că ar avea vreo șansă în fața lui Emil Boc, jocul fiind evident, unul de fațadă.

Între timp, Aurelia Cristea s-a referit la cât de ireal i se pare că nu este un tren care face legătura între Gilău și Jucu.

”Vom face demersuri pentru înființarea unei linii de tren între Gilău și Jucu care ne va ajuta mult la decongestionarea traficului din oraș. În momentul acesta se lucrează la electrificarea căii ferate Cluj-Oradea. Este una din modalitățile foarte ieftine de transport și accesibile. Fără alte costuri suplimentare care ar greva bugetul orasului în acest moment și ne-ar ajuta foarte mult pentru decongestionarea traficului din oraș. Am discutat deja cu niște specialiști și este un proiect pe care trebuie să îl fundamentăm în perioada următoare ca și costuri, dar oricum costurile sunt cuprinse deja în bugetul electrificării căii ferate Oradea-Cluj. În acest moment se lucrează de la Oradea până la Huedin și toată perioada următoare vom gândi acest proiecte încât să ne putem să ne inserăm pe această linie electrificată transportul nostru pentru oraș, a declarat Aurelia Cristea.

Vom scrie mai multe despre fiecare dintre acești candidați care acum doar vor să vândă iluzii. Cine sunt, ce au făcut și ce vor face. Stați pe Foaia Transilvană.

 

Un răspuns

  1. Avatar gicu
    gicu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *