,

Noua senzație a folclorului românesc, Georgiana Lobonț, organizează pe 7 aprilie un concert caritabil de pricesne. Paula Seling și alți invitați vor participa

Posted by

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, gherleanca în vârstă de 28 de ani, Georgiana Lobonț, va organiza vineri, 7 aprilie, un concert caritabil de pricesne la Casa de Cultură a Studenților, alături de alți invitați, între care și Paula Seling.

Evenimentul caritabil „Roagă-te și crede din sufletul Ardealului” este susținut de Mitropolia Clujului, iar artista Georgiana Lobonț a primit inclusiv binecuvântarea mitropolitului Andreicuț.

Pe scenă vor mai urca, printre alții, Paula Seling și Marius Ciprian Pop.

Concertul are loc cu binecuvântarea mitropolitului Clujului, IPS Andrei Andreicuț, toate încasările urmând să fie donate în scop caritabil, pentru proiectul Centrului de îngrijiri paliative pediatrice „Sf. Hristofor” din Cluj-Napoca.

„Am primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și suntem onorați că a acceptat și a răspuns pozitiv invitației de a ne fi alături la concertul de pricesne “Roagă-te și crede din sufletul Ardealului”. Vă așteptăm cu drag pe toți!”, a declarat artista.

Biletele se pot achiziționa de pe bit.ly/Concert-Georgiana-Lobont sau din librăriile Cărturești Cluj, Iconic Garden (vis-a-vis de Iulius Mall).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *