S-a aprins scena de la Untold. Artificiile au dat greș. O tragedie a fost evitată

Posted by

Vineri seara, în timpul derulării unui concert, scena de sute de metri pătrați de la Untold s-a aprins din cauza unor artificii care au funcționat defectuos.

Imagile au fos susprinse de spectatorii aflați în primele rânduri, care au susțin că flăcările au fost stinse rapid cu ajutorul unor stingătoare amplasate din timp.

“Miroase foarte tare a fum, am văzut cum s-a stins repede incendiul, însă oamenii au început repede să se panicheze. Nu cred că ar fi locul unde să vrei să fii prins când fiecare aleargă pentru viața lui. Este bine că până acum nu au existat evenimente, să spun așa, decât ăsta”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, un participant la eveniment.

ISU Cluj confirmă incidentul

Cei de la ISU Cluj au confirmat incidentul, prin vocea colonelului Andrei Biriș.

“A fost vorba despre o defecțiune a unei platforme pentru lansarea artificiilor care a generat flacără și care a fost stinsă imediat cu stingătoarele poziționate în prealabil în apropiere”, a transmis Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Iesirile de urgenta din stadion erau blocate de spectatori.
Iesirile de urgenta din stadion erau blocate de spectatori.

În tot acest timp, ieșirile de urgență din station erau blocate de sute de spectatori care asistau la concerte, după cum se poate vedea și în imaginea de mai sus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *