Pescobar și-a distrus toată concurența din Cluj. Profit enorm în primele trei zile la Taverna Racilor Cluj

Posted by

Celebrul Paul Nicolau, zis Pescobar, a deschis la 1 decembrie a.c., prima locație Taverna Racilor, din Cluj Napoca.

Taverna Racilor
Taverna Racilor. Sursa foto: Taverna Racilor

În primele trei zile de funcționare, profitul a fost unul enorm. Chiar Pescobar a anunțat cât a încasat în primele trei zile din luna decembrie, declarându-se super satisfăcut.

Un asemenea profit îl face invidios chiar și pe patronul celui mai frecventat local din Cluj Napoca.

”La noi totul se bate în casă. Nu e un secret pentru mine. S-au fpcut peste 900.000 de lei, astea înseamnă peste 190 de mii de euro, ceea ce este o performanță. Nu este o laudă, este o performanță pentru orice fel de restaurant. Încununăm acest succes cu bucurie mare. Ne-am chinuit mult de tot și am implicat o grămadă de bani pentru deschiderea acestei locații. Se poate face performanță mare în România, atunci când ai un brand, ai muncit pentru el și mă repet, ai o rețetă extraordinară de bună de bussines”, a spus Paul Nicolau.

Părerile sunt împărțite

Clujenii care au trecut pasul noului restaurant Taverna Racilor din Cluj au avut părere împărțite.

De la ideea de cantină și produse prea prăjite în ulei, până la calificative de genul excepțional, de toate s-au găsit pe rețelele de socializare.

Pescobar îi îndeamnă pe oameni să meargă și să se convingă singuri, iar dacă le va plăcea să și revină.

„Aspect de cantina. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face sa te simți ca ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, servetele sau uscator de maini. Mancarea acceptabila ca și gust”, a scris  un clujean.

De cealaltă parte, unul dintre angajații Operei Naționale din Cluj ne-a scris că  a fost la Taverna Racilor din Cluj Napoca, unde a servit mai multe fructe de mare, care au fost excepționale.

Robert susține că a avut ocazia să meargă în foarte multe locuri din Europa, unde a și mâncat fructe de mare, prețurile și calitatea produselor fiind similare cu cele din marile  restaurante de profil, din Italia sau Franța.

2 răspunsuri

  1. Avatar BellA
    BellA
  2. Avatar Dee
    Dee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *