Acasă EVENIMENTE „Teroristul” din Plopilor recidivează. Un bărbat cu probleme psihice terorizează un cartier...

„Teroristul” din Plopilor recidivează. Un bărbat cu probleme psihice terorizează un cartier întreg din Cluj-Napoca, iar poliția nu face nimic – VIDEO

0

Cartierul clujean Plopilor este terorizat de ani buni de un bărbat de aproximativ 40 de ani cu grave probleme psihice și nimeni nu face nimic pentru a-l opri, iar vecinii care locuiesc în apropiere au ajuns la capătul răbdărilor cu acest individ scăpat de sub control.

Bărbatul locuiește într-un imobil de pe strada Berăriei din Cluj-Napoca, aproape de centrul comercial Platinia. Acesta se numește Andrei Federiga și este un client fidel al secțiilor de poliție, dar și al clinicii de psihiatrie. El locuiește în casa respectivă împreună cu tatăl său, care nu reușește să îl stăpânească.

Zilnic, Federiga își terorizează vecinii din cartier și agresează femeile care trec prin zonă, iar în fiecare vineri și sâmbătă seara își face veacul în zona clubului Euphoria Music Hall și restaurantului Fabrica de Bere, unde se leagă de clienții celor două localuri, sparge sticle și înjură.

Autoritățile sunt incapabile să îl stăpânească

Agresorul are deja mai multe plângeri penale, iar vecinii au ajuns să se teamă de el, fiind în stare de orice, chiar să și dea în cap. Mai mulți locuitori s-au plâns autorităților constant de comportamentul agresiv al acestuia și au ajuns să doarmă pe la rude de frica „teroristului” din Plopilor. „Cât mai trebuie să așteptăm ca autoritățile să facă ceva pentru a ne scăpăa de acest individ, trebuie să omoare pe cineva?”, se întreabă o femeie din Plopilor care îl cunoaște pe bărbat.

Recent, „teroristul” din Plopilor și-a pierdut mințile din cauza drogurilor și a alcoolului și și-a spart geamul la casă. Acesta nu lucrează nicăieri și trăiește din pensia tatălui său. 

„Locuiesc pe strada Berăriei cu un psihopat în curte comună, care tot face scandal, atât în interiorul casei lui, cât și în curte. Până când i se va tolera acest comportament?

Mereu este pus pe scandal, bătând în pereți, geamuri, etc. Am ajuns să dorm la prieteni din cauza acestui individ.

Nu te poți odihni în casă, sau să stai liniștit în curte că are ieșiri nervoase, în care te pune în pericol. Acțiunile lui ajung să ne terorizeze psihic.

Viața mea este în pericol cu acest psihopat. Fiind și persoană cu dizabilitate, îmi este greu să mă apăr de el”, a declarat pentru Foaia Transilvană un vecin al agresorului.

Nici Poliția Locală Cluj-Napoca, nici poliția națională nu pot să îi facă nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.