,

Accident grav cu un autobuz CTP. Circulația troleibuzelor pe linia 25 a fost grav afectată

Posted by

În cursul dimineții de luni, un autobuz al Companiei de Transport Public în fost implicat într-un accident de circulație.

Martorii spun că un tânăr pe trotinetă a ieșit în fața autobuzului, fără să se asigure, drept pentru care șoferul a frânat brusc și a lovit un stâlp de pe marginea drumului. În  urma impactului, stâlpul s-a rupt.

„I-a ieșit în față celui cu autobuzul și omul a evitat sa-l trimită pe cealalta lume… și nici măcar nu a băgat de seama ce a provocat…dus a fost”, spun martorii.

Linia 25 grav afectată

În urma impactului cu stâlpul, acesta a fost serios avariat, fapt ce a produs și o avarie importantă la linia de troleibuze 25, care circulă prin cartierul Gheorgheni, din Cluj Napoca.

Circulația troleibuzelor a fost serios afectată, aceastea așteptând pe strada Teodor Mihali.

ISU Cluj a transmis că nu au fost persoane rănite.

”O autospecială de primă intervenție a asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor în urma avarierii unui stâlp de iluminat pe str. Al. V. Voievod din municipiul Cluj-Napoca. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, în momentul sosirii pompierilor la fața locului autobuzul era gol”, au precizat cei de la ISU Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *