Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Chiropractician din Cluj asaltat de mii de bolnavi din toată România. Carmen Kovacs a devenit vedetă pe rețele de socializare

Cu o voce blândă și cu o mână fermă, Carmen Kovacs își întâmpină pacienții suferinzi de diferite boli ale coloanei vertebrale.

La cabinetul medical din Cluj, situat pe strada Frunzișului, pacienți vin din toată România, de la Botoșani, București, Bacău, Constanța, Arad sau Craiova. Nimic nu e prea mult când ai nevoie de mâna unui specialist.

Mulți dintre cei bolnavi apelează la serviciile chiropracticianului Carmen Kovacs, ca la o ultimă șansă, înainte de  a ajunge pe masa de operație. Oamenii vin cu probleme locomotorii grave, cu mini paralizii ale membrelor inferioare sau superiore, cauzate de afecțiunile coloanei vertebrale și merg acasă fără să mai aibă nicio problemă.

Programări și listă așteptate

La cabinetul medical al chiropracticianului Carmen Kovacs sunt oferite mai multe servicii pentru persoanele care au diverse afecțiuni ale coloane vertebrale și nu numai.

”Fiecare terapeut, medic, doctor, asistent sau orice funcție din cadrul medical, terapeutic sau vindecător ar avea, are datoria să își asume responsabilitatea, atât față de pacient cât şi față de activitatea pe care o prestează … Când ești total în ceea ce faci și pui mai presus de tot, pasiunea și binele celui din fața ta, atunci te poți numi într-adevăr un om plin de valoare și bogat în interiorul tău. În funcție de cum vei oferi și vei trata pacienții și oamenii din fața ta, așa vei fi și tu tratat la rândul tău, de către viață”, scrie Carmen Kovacs.

Listele de așteptate sunt pline până în septembrie

Carmen Kovacs ne-a declarat că a moștenit acest talent de la bunicul ei, doar că la început nu a vrut să îl practice.

Înaine de a fi chiropractician, Carmen a condus o afecere proprie unde avea 140 de angajați și 17 magazine.

”Cum am început? Este o întrebare foarte bună. Fac asta de 14 ani. Bunicul meu se ocupa cu ”tomnirea” oaselor și înainte să moară, la 97 de ani m-a chemat la el și mi-a zis să fac și eu asta deoarece am acest talent. La momentul respectiv nu am vrut. Mi-am zis că eu vreau să fac bani. Aveam o afecere mare: magazinele de pui Galina erau ale mele. Apoi, într-o zi am fost cu un prieten la un chiropractician din Constanța. Făcea doar două terapii și mi-a plăcut foarte mult. Era ceea ce zicea bunicul meu. Și am zis gata: asta vreau să fac”, ne-a povestit Carmen Kovacs.

După studii îndelungate cu maeștri tibetani și japonezi, chiar în Japonia, Carmen a ajuns acum să dețină calificarea și certificarea în arta ”tomnirii oaselor”.

Terapia durează o oră, după care se recomandă o pauză de trei săptămâni – o lună de zile, deoarece ”pe oase nu e bine să lucrezi în fiecare zi”.

Sunt tot mai mulți bolnavi cu hernie de disc

Criropracticianul mai susține că a investit foarte mult în aparatele care sunt în cabinetul său.

Cei mai mulți care vin la tratament suferă de hernie de disc și afecțiuni ale coloanei vertebrale.

”Am investit foarte mult în aparate. Herniile de disc, aproape 100 la sută le vindecăm. Pentru afecțiunile nervului sciatic, facem fizioterapie, electrostimulare, acupunctură și eco dopller, care conține funcția de încălzire a locului respectiv. Noi facem aranjarea întregii coloane. Sunt foarte multe cazuri, de hernie de disc care apar de la muncă foarte multă, lipsa exercițiilor și de la statul foarte mult în fața calculatorului”, ne-a mai spus Carmen Kovacs.

Chiropractica îi ajută pe bolnavi să simtă mult mai bine

Chiopractica este cunoscută ca fiind ”terapia manuală japoneză care redă echilibrul postural, menține armonia întregului corp și astfel, îmbunătățește starea de sănătate”.

Pe filmările de pe rețelele de socializare postate de Carmen Kovacs se poate vedea că cei mai mulți pacienți vin la Cluj, la cabinetul medical, și pleacă mulțumiți. Cei mai mulți revin la Cluj, deoarece s-au simțit bine după terapia făcută.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49,...

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

EVENIMENTE

Celebra plajă din stațiunea Mamaia va fi amanejată în baza unei proiect realizat de un grup de arhitecți din Cluj Napoca, care au câștigat...