,

Implicarea SRI în alegeri la FRF. Dezvăluire despre Burleanu

Posted by

Implicarea SRI în alegeri la FRF. Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, în perioada 1990-2014, Mircea Sandu (71) a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre cum a ajuns Răzvan Burleanu în fruntea federației și cine a decis acest lucru.

La aproape 10 ani distanță de la momentul când a pierdut alegerile de la Federație, Sandu a dezvăluit în cadrul unui podcast cine și cum a fost ales succesorul său.

Implicarea SRI în alegeri la FRF

„Văzând presiunea de la cel mai înalt nivel, care tindea spre o condamnare cu executare…Florian Coldea zice câștigă ‘Chivorchian’. Când am auzit am zis ‘uite, bă, și Gică era cu ei’.

La care George Maior a zis ‘aici nu se bagă nimeni, câștigă Burleanu’. Gică Popescu, care nu era condamnat atunci, nu s-a pomenit o vorbă despre el”, a povestit Mircea Sandu, la UnPodcast.

Burleanu a pus monopol pe FRF

În 5 martie 2014, Răzvan Burleanu reușește să câștige alegerile FRF din al doilea tur, avându-i drept contracandidați pe Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian, Sorin Răducanu și Marcel Pușcaș, cel care a ales să îl susțină în cele din urmă.

Ionuț Lupescu a sperat că-l poate învinge pe Burleanu, dar a pierdut cu un scor categoric, iar ultimele alegeri s-au desfășurat făra ca actualul șef al FRF să mai aibă un contracandidat.

Acest lucru s-a întâmplat în 2022, atunci când comisia de verificare a dosarelor a respins solicitările lui Sorin Răducanu şi Gabriel Şeitan, cei doi care voiau să-i facă concurență actualului șef de la FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *