Mircea Lucescu ofertat să preia U Cluj

Posted by

Oamenii de afaceri turci, care vor să preia Universitatea Cluj, poartă negocieri și cu Mircea Lucescu, pe care să îl aducă antrenor la echipă.

Mircea Lucescu asteptat să antreneze pe U Cluj.
Mircea Lucescu asteptat să antreneze pe U Cluj.

Unul dintre turcii care sunt pregătiți să investească la U Cluj, este Serhan Cetinsaya, ex-vicepreședinte la Besiktas.

Prin acest om de afaceri, care este un admirator al lui Mircea Lucescu, încă de pe vremea când acesta antrena în Turcia, se poartă negocierile.

Serhan Cetinsaya a făcut un scurt comentariu, pe contul său de pe o rețea de socializare. Acesta a confirmat negocierile purtate cu Radu Constantea, actualul președinte al celor de la U Cluj.

* Fostul preşedinte al Beşiktaş Serhan Çetinsaya a fost solicitat la FC Universitatea Cluj, una dintre echipele Superligii României.

* Cetinsaya a ajuns în România pentru negocieri cu clubul în weekend în acest scop.

* Cetinsaya, care urmărea meciul dintre FC Universitatea și Petrolul Ploiești (0-0), a negociat cu președintele clubului Radu Constantea.

* S-a anunțat că Cetinsaya, care este și vicepreședintele Consiliului de Administrație al Artas Holding, a purtat și negocieri orientate spre investiții la U Cluj.

Lucescu a plecat din Ucraina

La începutul lunii noiembrie 2023, Lucescu a anunțat că a demisionat de la Dinamo Kiev, echipă pe care o antrena de mai mulți ani.

Echipa antrenată de Lucescu a pierdut meciul cu rivalii de la Șahtior, de asemenea antrenată în urmă cu mai mulți ani de Lucescu.

”Totul se termină. Am dat 15 ani fotbalului ucrainean și meciul cu Șahtior a fost ultimul în fruntea Dinamo. Astăzi nu aș vrea să vorbesc despre joc. Vreau să spun că am dat 15 ani, fotbalului din Ucraina. Așa am decis să-mi pun capăt carierei. A fost ultimul joc. Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la Șahtior. Vă mulțumesc tuturor. Mi-ar fi plăcut să o închei altfel, dar totul se termină – o carieră fotbalistică, dragoste și viață. Totul are un început și un sfârșit”, a spus Lucescu, la scurt timp după meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *