În cursul zilei de sâmbătă, președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe s-a căsătorit cu aleasa inimii lui.
Nunta a fost organizată la restaurantul Hotelului Royal, din Cluj Napoca, considerat unul de top.

Alin Tișe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia pe care o iubește, și care i-a dăruit un copil.

Invitați, unul și unul, politicieni locali de prim rang precum europarlamentarul Daniel Buda, sau vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat.

Pe listă am mai regăsit judecători, precum Adina Udrescu sau Camelia Mînzat, care a activat la Judecătoria Dej, avocați, precum Călin Budișan, etc.
De asemenea, angajați ai Ministerului de Finanțe și ANAF Cluj, au putut fi văzuți la intrare în sala de evenimente.
Printre ei Marius Udroiu, de la Antifraudă Cluj dar și Cristian Alin Jude, director executiv al Direcției de Colectare.

Oameni de afaceri grei din Cluj pe lista invitaților
Sursele noastre ne-au declarat că printre invitații prezenți au fost oamenii de afaceri Dorin și Ioan Așchilean, cu acțiuni la ACI Cluj sau Nordconforest Cluj.
Nu a lipsit nici Ovidiu Turcu, patronul reprezentanței Dacia, din Cluj Napoca, care construiește blocuri.
De asemenea, printre invitați l-am regăsit și pe Cristian Tivadar, mare constructor de blocuri în Cluj și Florești.

De asemenea, și Radu Vlas, dezvoltator imobiliar, constructorul celui mai înalt bloc din Cluj Napoca a putut fi văzut printre invitați.

Penalul Bica printre invitați
Surpriza mare a venit de la fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Radu Marius Bica, care a venit la nuntă alături de soția lui, fostul manager Spitalului din Turda, Antonica Bica.

Fostul vicepreședintele liberal al Consiliului Județean Cluj a fost prins în flagrant, în timp ce primea suma de 5.000 de euro, de la un denunțător.
”Condamnarea inculpatului Bica Radu Vasile, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj la data comiterii infracţiunii, la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Instanţa a interzis inculpatului, atât pe perioada executării pedepsei, cât şi timp de 5 ani după executare, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat”, se arată într-un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.
Lasă un răspuns