Jandarm judecat pentru fapte abominabile. Victima este o fetiță de nouă ani

Posted by

Un jandarm este judeca la Tribunalul Militar din Cluj Napoca pentru fapte grave, comise asupra unui copil. Jandarm judecat pentru fapte abominabile.

În februarie 2023, jandarmul I. Daniel a fost arestat prevemtiv pentru 30 de zile. El este acuzat de agresiune sexuală împotriva unei fetițe de nouă ani.

Procurorii militari au cerut arestarea subofițerului, după care l-au trimis în judecată. În prezent, jandarmul se prezintă la fiecare termen de judecată, unde încearcă să își probeze nevinovăția.

Militarul are o vechime considerabilă în Jandarmareia Română. El este plutonier adjutant, ceea ce înseamnă că are peste 20 de ani de carieră militară.

Cu toate astea, procurorii militari susțin că în perioada februarie 2019 – până la data de 13.02.2023 – când s-a săvârşit ultimul act de agresiune sexuală, a profitat de o fetiță de nouă ani.

Prin constrângere psihică, profitând de starea de temere a copilului, a abuzat sexual de minoră.

A comis acte abominabile

A comis acte de natură sexuală împotriva victimei în mod repetat şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale.

”Infracțiunea s-a comis prin atingerea în zona intimă, pe fund şi pe sâni, epilarea minorei în zona intimă, precum şi obligarea acesteia de a-1 masa cu ulei pe picioare până în zona inghinală şi a-1 atinge în zona organelor genitale pe inculpat”, se arată în rechizitoriu.

De asemenea, în perioada noiembrie 2022-ianuarie 2023, jandarmul a continuat cu acerst comportament inuman și de neiertat. Fetița le-a spus procurorilor că s-a temut să nu fie lovită și bătută de jandarm.

I. Daniel a comis acte de natură sexuală imposibil de descris într-un articol de presă. Est foarte clar că toți psihologii și șefii jandarmului, de la Unitatea de Jandarmi din Satu Mare ar trebui demiși din Jandarmeria Română.

Procurorii militari clujeni mai spun că jandarmul a obligat minora să ”îl masturbeze, până la ejaculare”.

Mai mult, în luna ianuarie 2023, în două rânduri, inculpatul a penetrat-o vaginal cu degetele, pe victima care avea deja 12 ani.

 

Un răspuns

  1. Avatar Fagmilia boc
    Fagmilia boc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *