,

Mesajul unei profesoare de matematică. ”Nu vreți mă să învățați nimic, de aia sunteți proști. Asta nu e școală. Asta e porcărie ce e aici”

Posted by

O profesoară de matematică a răbufnit chiar la sala de clasă, în fața elevilor, din cauza atitudinii acestora.

Chiar dacă regulamentul școlar a fost modificat, în sensul în care elevii nu mai au voie cu telefoanele mobile în timpul orelor, în timpul orei de curs, profesoara cu pricina a ”confiscat”, mai multe astfel de dispozitive.

ora de matematica
ora de matematica

Mesajul transmis de profesoara de matematică, filmată de unul dintre elevi, este cât se poate de actual, și surprinde bine școala românească.

”Asta e școală? Lasă telefonul, să nu vă uitați pe telefoane, că știu eu că copiați. Credeți că nu știu că copiați. Că nu vă duce capul ăla, la nimica nu vă duce, numa la prostii. Mă, atenție la mine, eu vreau să judecați, mă. Să știți să judecați. Cu ce să judecați? Cu capul vostru. Dă telefonul în coace. Nu aveți nimic în capul ăla. Nu mai râde mă la mine, nu mai râde! Pe timpul meu, te luam de urechi și stai acolo la colț, pe coji de nucă”, a răbufnit profesoara de matematică.

”Asta nu e școală”

În timpul orei de matematică, elevii dădeau un test dar se pare că mai mulți se inspirau de pe telefoanele mobile, fapt ce a făcut-o pe profesoară să răbufnească.

Dascălul le-a spus elevilor că școala de azi nu mai e școală, și că elevii nu mai sunt în stare să copieze două ecuații de pe tablă.

Dacă ne uităm la problemele date la examenul de capacitate din iunie 2023, la matematică,, elevii au avut de rezolvat exerciții foarte ușoare, unele chiar de clasa a patra.

”Da tu ce faci? Te uiți la mine. Copiază asta de pe tablă. Copiază astea de pe tablă, nu te uita la mine. Și pe urmă te duci la tacto și spui mi-a dat trei, mi-a dat patru, dar nu ești în stare să copiezi două ecuații de pe tablă. Nu vreți mă să învățați nimic, de aia sunteți proști. Asta nu e școală. Asta e porcărie ce e aici. O să vă duceți la căpșuni în Spania, și în Italia, și o să cărați roabe și lopeți. Asta o să faceți. În fața mea niciun pic de rusine nu aveți”, a mai comentat profesoara.

23 de răspunsuri

 1. Avatar Elena
  Elena
  1. Avatar Miu Maria -Simona
   Miu Maria -Simona
   1. Avatar MICHAELA NTAGKINI
    MICHAELA NTAGKINI
   2. Avatar Liliana
    Liliana
   3. Avatar Elena
    Elena
   4. Avatar Nina Sandu
    Nina Sandu
   5. Avatar Nina Sandu
    Nina Sandu
    1. Avatar Emilian
     Emilian
   6. Avatar Hari
    Hari
   7. Avatar Profu
    Profu
 2. Avatar Mia
  Mia
 3. Avatar Visan Cristian
  Visan Cristian
 4. Avatar Maria
  Maria
 5. Avatar Viorel Teleptean
  Viorel Teleptean
 6. Avatar Romeo Vulpes
  Romeo Vulpes
 7. Avatar DURBACA PETRU
  DURBACA PETRU
 8. Avatar Otilia
  Otilia
 9. Avatar Ileana
  Ileana
 10. Avatar Alexandra Utu
  Alexandra Utu
  1. Avatar Ungureanu Aurelia
   Ungureanu Aurelia
 11. Avatar Elena
  Elena
 12. Avatar Epure Teodor
  Epure Teodor
 13. Avatar Mimì Maria
  Mimì Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *