Ciprian Deac somat de conducerea CFR-ului. Ori retractează declarațiile tatălui său, ori se rupe contractul

Posted by

Ciprian Deac a reacționat după declarațiile aiuritoare ale tatălui său: ”Nu am nevoie de avocat”

După ce zilele trecute, tatăl lui Ciprian Deac de la CFR a făcut o serie de declarații, din care rezulta faptul că fiul său este umilit de antrenorul Mandorlini, fotbalistul a venit cu lămuriri.

Ciprian Deac
Ciprian Deac

Mesajul lui Deac a fost postat chiar pe pagina oficială a celor de la CFR Cluj, semn că au existat discuții serioase după aceste declarații.

Somat de conducerea clubului

Sursele noastre susțin că Ciprian Deac a fost chemat la conducerea clubului și somat să dezmințească rapid orice fel de afirmații făcute de tatăl său.

Aceleași surse ne-au mai declarat că în contractul fotbalistului este inserată o clauză care prevede că nu are voie să afecteze imaginea clubului, a antrenorului sau a celorlalți jucători.

Dacă Deac nu ar fi ieșit cu această declarație, CFR Cluj ar fi putut invoca această clauză din contract, și să rupă colaborarea cu atacantul, fără plata unor daune.

„De când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situația, să spun că nu-mi convine, nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, așa că voiam să îmi spun părerea. Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales că mai avem șase meciuri foarte importante la care trebuie să fim liniștiți și concentrați … Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul. Vreau să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniți, băieții sunt concentrați”, a spus Ciprian Deac.

Și-a cerut scuze și de la Mandorlini

În același mesaj este clar că Ciprian Dean se străduiește să calmeze spiritele. Tatăl său nu avea de unde să știe informații din interior, legate de starea de spiriti de la echipă, decât de la fiul său.

Atacantul celor de la CFR Cluj a mai precizat că a discutat cu antrenorul echipei, Andrea Mandorlini.

„Am vorbit și cu antrenorul, era normal, cred că nimănui nu-i place să vadă asemenea articole. Îl înțeleg perfect și pe dânsul, dar cred că cel mai rău am ieșit eu din această poveste. Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocați, ca cineva să vorbească în numele meu”, a mai comentat Deac.

De asemenea, atacantul a mai spus că nu este supărat pe antrenor, deoarece este posibil ca și el să grelească.

Cu toate astea, tensiunile de la echipă sunt evidente, fapt demonstrat și de plecarea intempestivă a lui Jefte Betancour, motivată tot pe faptul că joacă.

„E normal să fiu supărat, dar nu sunt supărat pe antrenor. Poate și eu greșesc, poate greșeala e la mine, dar sunt un tip care nu renunță ușor. Am trecut prin multe situații mai dificile. Nu rămâne decât să mă pregătesc, să vin la antrenamente cu bucurie, să-mi fac treaba cât mai bine și dacă va fi nevoie de mine 5 minute, 10 minute sau un meci, voi fi prezent și voi încerca să-mi ajut echipa, așa cum am făcut-o tot timpul”, a mai spus Deac.

Un răspuns

  1. Avatar R
    R

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *