Home EVENIMENTE EXCLUSIV Bătaie în sediul PSD Cluj. Consilierul local Anca Ciubăncan a ajuns...

EXCLUSIV Bătaie în sediul PSD Cluj. Consilierul local Anca Ciubăncan a ajuns la UPU după ce s-a lovit grav la cap. Are coastele rupte

2

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan (foto) a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap.

Din primele informații, Anca Ciubăncan a fost ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj.

La fața locului a intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca. Potrivit surselor noastre, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD, că fumează în sediul partidului ia acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost împinsă și în cădere a dat cu capul de asfalt.

Conflict între femeile din PSD Cluj

Foaia Transilvană a contactat-o pe Angela Sacaliș, dar aceasta a refuzat să comenteze situația. Deși a fost sunată de două ori, Sacaliș nu a răspuns. La mesajele trimise, citite de Angela Sacaliș, pe rețeaua wattsap, aceasta nu a răspuns.

Nici Evelina Milea, nu a răspuns la mesajele noastre trimise pe rețeaua de socializare facebook.

Nici președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș nu a răspuns la telefon.

De la UPU ni s-a transmis că Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian și că primește tratamentul medical adecvat pentru astfel de situații. Medicii ne-au mai comunicat că aceasta se exprima foarte greu și nu pare prea cooperantă. În plus, medicii susțin că radiografia toracică efectuată doamnei Ciubăncan evidențiază care are câteva coaste rupte.

”Am fost lovită cu piciorul de Sacaliș”

Un reporter de la Foaia Transilvană a stat de vorbă cu Anca Ciubăncan, la UPU Cluj, unde primește tratament de specialitate.

Mai jos spicuim din declarația dată de Ciubăncan reporterului Foii Transilvane.

  • Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei.
  • Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă …
  • Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD.

 

 

2 COMMENTS

  1. Fica unui comunist notoriu, Tecar Anca o creatura cu probleme de adaptare din tinerete, maritata de nevoie cu Dan Ciubancan, un personaj care cu ajutorul tatalui sau, alt comunist notoriu, a reusit sa nu fie inscris automat la scoala ajutatoare. Anca iubeste sprițul , deseori plecand beata de la anumite petreceri private, paranoica temanduse tot timpul sa nu fie inregistrata de cineva. Ma intreb ce ascunde. Niste copii de nomenclaturisti ajutati in viata de pozitile parintilor.

    • citez: Popan Mariana
      Eu te cred. Anca Ciubăncan e o mahalagioaică și o femeie fără caracter. Se poate verifica ce spun. Prin anii 2008 – 2009, a avut o firmă de confectii deschisă la Ileanda, jud. Sălaj și în Poiana Blenchii. Într-o duminică noaptea, ca hotii, a mers în sectia Ileanda si și-a luat tot de acolo, tot. A doua zi când ne-am dus la servici, am găsit sectia goală. Nu ne plătise salariile pe două luni, nu ne-a inregistrat la Directia muncii, sunt sigură că am lucrat la negru…. Deci eu chiar i-aș da o mamă bună de bătaie, dacă aș avea ocazia. Astfel de oameni nu au ce căuta nici măcar că membri simpli intr-un partid… https://www.facebook.com/profile.php?id=100020374625284 asta ascunde ciubăcanca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here