, ,

EXCLUSIV Tentativă de asasinat la Apahida. Un bărbat din Răscruci a fost arestat pentru 30 de zile. Procurorii îl caută pe cei care au comandat crima

Posted by

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au dispus arestarea lui Fodor Adam Damian, din Răscruci, pentru tentativă de omor și două infracțiuni de distrugere.

Din primele informații rezultă că Fodor a ajuns în Apahida, la un bloc de pe strada Republicii, unde a intrat cu mașina, un BMW de culoare neagră, în două persoane, un bărbat și o femeie.

in acest loc a avut loc tentativa de asasinat

Surse judiciare susțin că Fodor a intrat cu mașina de două ori în cele două persoane, cu intenția clară de a le ucide.

Martorii incidentului ne-au declarat că femeia a fost prinsă între mașină și un gard de protejare a spațiului verde, și a fost strivită. Ea a fost dusă de urgență la spital unde a fost internată cu un diagnostic foarte grav, ruptură de bazin, și leziuni grave la organele interne.

Medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală Cluj au stabilit că leziunile suferite de femeie au fost în măsură să îi pună acesteia, viața în pericol.

Tribunalul Cluj confirmă informațiile

Pe numele lui Fodor a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Fodor Adam Damian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat …; distrugere, autoturismul marca Ford cu numărul de înmatriculare CJ 20 P**; distrugere – autoturismul marca Volkswagen cu numărul de înmatriculare CJ 10 D**; tulburarea ordinii şi liniştii publice … începând cu data de 27.02.2023 până la data de 28.03.2023”, se arată în mandatul de arestare.

Pe de altă parte, în starea de fapt reținută de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj se arată că ”două persoane, una de sex feminin și una de sex masculin au fost lovite intențional în parcarea imobilului … din Apahida, cu un un autoturism marca BMW, de culoare neagră …, care a plecat de la fața locului după ce a intrat de două ori în aceste persoane și mașinile parcate în fața blocului”, susțin surse judiciare oficiale, într-un răspuns public trimis redacției noastre.

Probleme de la bani

Din cauza subiectului sensibil al anchetei, pista urmată de procurori fiind o comandă de asasinat, mai multe date nu pot fi făcute publice pentru moment.

Aceleași surse judiciare ne-au mai declarat că ”fapta a fost săvârșită în urma dispute cu persoanele vătămate, referitoare la o sumă de bani”.

Poliția Cluj a refuzat să ofere informații legate de acest caz. Cei de la IPJ Cluj susțin că ancheta este exclusiv în competența Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *