, ,

Cine sunt amazoanele din PSD care au rupt-o cu bătaia pe consiliera locală Anca Ciubăncan. Poliția Cluj confirmă incidentul

Posted by

Bătaia din curtea sediului PSD Cluj a avut loc, fiind confirmată chiar și de Poliția Cluj, care a trimis la fața locului un echipaj de la Ordine Publică.

”În după-amiaza zilei de 17 martie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că într-o curte interioară situată pe strada Eroilor, are loc o stare conflictuală între două femei. Starea conflictuală a fost aplanată, iar polițiștii au oferit femeilor în cauză îndrumări legale, privind dreptul de a formula plângeri penale în termenul prevăzut de lege, la acel moment persoanele refuzând deplasarea la sediul unității de poliție. Au fost demarate cercetări din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite toate aspectele de interes pentru cauză”, se arată în răspunsul oferit redacției noastre de către Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

Angela Sacalis, pe vremea cand candida pentru Pro Romania / facebook

SMURD -ul a fost trimis să ridice victima care nu mai putea respira

Tot la fața locului au ajuns și paramedicii de la SMURD Cluj. ISU Cluj ne-a comunicat că o femeie (consilierul local Anca Ciubăncan – n.n.) a fost transportată la spital.

”Am verificat rapoartele de intervenție ale echipajelor SMURD de astăzi și a fost înregistrată o intervenție, în jurul orei 16, pe Bulevardul Eroilor nr 2, unde o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Femeia prezenta suspiciuni de leziuni în zona cervicală și a bazinului”, ne-a transmis oficialul de la Biroul de presă din cadrul ISU Cluj.

Cine sunt amazoanele implicate

Potrivit unor informații oficiale, Angela Sacaliș, ceva șef departament pe la PSD Cluj, apropiată de Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj, a fost persoana care a condus atacul împotriva consilierului local Anca Ciubăncan, care le-a reproșat că fumează în sediul partidului

Evelina Mila, seful TSD Cluj / facebook

Bătaia a avut loc în curtea interioară a clădirii de pe strada Eroilor 2, din Cluj Napoca, unde are sediul PSD Cluj. Potrivit declarației lui Anca Ciubăncan, cea care a lovit-o cu picioarele în zona costală și apoi a împins-o lovindu-se la cap, fapt ce i-a produs un traumatism cranian, ar fi chiar Angela Sacaliș.

Celelalte două amazoane PSD sunt Evelina Milea, președintele tineretului din PSD Cluj și Luiza Neagu, consiliera lui Vasile Dâncu. Cele două, susține Anca Ciubăncan, ar fi împins-o, în timp ce Evelina Milea a aprobat atacul spunându-i bine ți-a făcut”. Anca Ciubăncan mai spune că cele două tinere nu ar fi încercat să o oprească atacul.

PSD Cluj: ”este un incident regretabil”.

Luiza Neagu, angajata PSD / facebook

Alexandru Cordoș, președintele interimar al celor de la PSD Cluj susține situațșia va fi analizată la nivelul organizației PSD Cluj Napoca.

”A fost convocat de urgență Biroul Organizației municipale PSD Cluj-Napoca care are competență in acest caz. Va analiza acest incident și va lua măsurile corespunzătoare. Am solicitat toleranță zero fata de astfel de fapte și aplicarea corespunzatoare a Statului PSD. De asemenea a fost sesizată Comisia de Etică  a organizației județene PSD Cluj”, a spus Cordoș.

Anca Ciubăncan este internată la spital în stare gravă

După ce a fost stabilizată, Anca Ciubăncan a fost internată pe Secția de Chirurgie Toracică, din cadrul Spitalului Județean Cluj, unde este atent monitorizată, din cauza coastelor rupte, ca urmare a bătăii încasate.

Medicii susțin că este posibil oricând ca starea ei de sănătate să se agraveze, din cauza acestui diagnostic grav, iar pentru asta trebuie să rămână internată mai multe zile, sub supraveghere medicală.

Cine este Angela Sacaliș

În 2020, Angela Sacaliș se fotografia cu Remus Lăpușn,atunci președintele Pro România, filiala Cluj.

 

Pe facebook, Angela Sacaliș a scris că a ales Pro România pentru a le oferi ”oamenilor de lângă mine încredere, respect, iar, asta m-a ajutat sa progresez în viata”.

”Sunt o persoană energică, cu initiativa, cu dorinta continua de a studia si a ma perfectiona. M-am alăturat cu entuziasm și încrede în proiectul Pro România, ca atare, si dorinta de implicarea în politică. Imi doresc sa schimb percepția oamenilor despre politica și politicieni, si sunt convinsa ca ne putem face o viata mai buna prin implicare,competența si transparenta Imi doresc un viitor mai bun pentru noi toți!”, scria Sacaliș.

Ulterior, ea a apărut la PSD Cluj, unde a devenit un colaborator apropiat al președintelui interimar, Alexandru Cordoș.

În filmarea de mai jos, președintele PSD Cluj, la un dans cu Angela Sacaliș.

 

5 răspunsuri

 1. Avatar Cetatean
  Cetatean
 2. Avatar Cetatean
  Cetatean
 3. Avatar Cetatean
  Cetatean
 4. Avatar Cetățean
  Cetățean
 5. Avatar ...........
  ………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *